Четверг, 18.04.2024, 23:11
Приветствую Вас Гость | RSS
 
МелоМания :)
Главная | Регистрация | Вход
Меню сайта

Разделы новостей
Музика [22]
Сайт [2]

Главная » 2008 » Июнь » 2 » Фестиваль „Гніздо 2007”. Фестиваль "Гніздо-2008" відбудеться 9-10 серпня на аеродромі "Гайок" у місті Біла Церква.
Фестиваль „Гніздо 2007”. Фестиваль "Гніздо-2008" відбудеться 9-10 серпня на аеродромі "Гайок" у місті Біла Церква.
01:19
Біла Церква стала свідком небаченого досі дійства – четвертого фестивалю «Гніздо». Найголовніше – це масштабність події. Кількість глядачів під час фесту перевищила усі сподівання. За приблизними підрахунками 19-го серпня на аеродромі Гайок було майже 100 тисяч чоловік. Можливим це стало завдяки кардинальній зміні в організації події. Якщо попередні три роки «Гніздо» відбувалося в межах міста, то цього разу територія фесту знаходилася у вільній від будинків та вулиць місцевості. Саме цим, варто зазначити, відрізняється більшість відомих світових фестивалів.

Перелік артистів заходу не міг претендувати на мегаунікальність та суперзоряність. Головну частину команд склали вітчизняні музиканти, котрі створюють якісну музику. Хедлайнерами фесту стали гурти Бумбокс, Танок На Майдані Конго та росіяни Город 312. Втім, кожен з десяти колективів, що складали лайн-ап, відмінно сприймався публікою. Розпочали фестиваль, за традицією, цьогорічні переможці конкурсу молодих команд – музиканти гурту Фарбований Лис. Далі на сцені з’явилися кияни Контрабанда.com.ua, після яких овації зірвали Мурени, для котрих Біла Церква – рідне місто. Коли сонце вже майже зникло свій сет розпочав гурт Dazzle Dreams – електронна музика стала відмінним саундтреком зникаючого світила. Музиканти гурту Крихітка Цахес відкрили нічну частину «Гнізда». Після сета Каши Сальцової та компанії, на «Гнізді» відбулась українська прем’єра київського гурту Gouache. Наступну, заключну частину фесту відкрила Моторролла. Виступ киян вирізнявся потужністю та активним спілкуванням з публікою, яким хлопці добряче її завели. І після виходу на сцену хіп-хоп тріо Бумбокс, Біла Церква, яка того вечора майже вся була на «Гнізді», вибухнула скаженою активністю. Але коли сценою почали стрибати Фагот та Фоззі з ТНМК, увесь натовп з’єднався, і натовпом пройшов масовий екстаз вагою у 100 тисяч душ. Втомлені та радісні глядачі потроху почали розходитися, коли закривати фестиваль на сцену вийшов російський гурт Город 312. Задоволеними залишились усі. Музиканти звуком, світлом та публікою, публіка музикантами, а організатори – усім, що відбулося навкруги.

Технічний бік «Гнізда» викликав приємні враження. Звук, світло – дійсно працювали та робили шоу. Єдине, що викликало деякі запитання – це дивне, несиметричне розташування глядачів біля сцени.

«Гніздо» залишилося контрольним звітом про все якісно створене протягом минулого року у жанрі поп-рок та отримало статус фесту, що розвивається семимильними кроками. І, здається, до Роскілду не так вже і далеко.

Фестиваль "Гніздо-2008" відбудеться 9-10 серпня на аеродромі "Гайок" у місті Біла Церква. До зустрічі на фесті!!!

Категория: Музика | Просмотров: 1144 | Добавил: C@sper | Рейтинг: 5.0/1 |
Всего комментариев: 1
1 Babgeraz  
0
здоровско

Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Форма входа

Календарь новостей
«  Июнь 2008  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30

Поиск

Друзья сайта


Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0


Copyright MyCorp © 2024